Preloader

Velkommen til Go Creative's side for lærere – 4.-6. klasse

Hvad vil det sige at drømme? At have – måske hemmelige – mål og planer? Og sidst men ikke mindst: at have mod og kompetencer til at føre sine drømme ud i livet?

Go Creative handler netop om dette. Om at drømme. Om at turde stå ved sin drøm, sige den højt til andre, dele den med andre og opøve kompetencer til at handle på drømmen.

Børn og unge betegnes på websitet som elever og klasse, og handleopgaver er knyttet op til Fælles Mål, men forløbene er udarbejdet, så de kan anvendes både i skoledelen og fritidsdelen. De kan anvendes i de enkelte fag, tværsuger, SFO, klub, ungdomsskole, etc. Denne side er således indgang for både pædagoger og lærere.

Go Creative er bygget op omkring to forløb - Et kortere forløb: Del din drøm samt et længere forløb: Gør drøm til handling.

Del din drøm vil være en årlig tilbagevendende begivenhed, som hvert år kulminerer med en landsdækkende markering på FN Børnekonventionens fødselsdag den 20. november. Forløbet Gør drøm til handling kan udføres i løbet af hele skolåret. Vi opfordrer til at gennemføre begge forløb, så eleverne både får mulighed for og mod til at drømme – også store drømme - og får mod og kompetencer til at udføre drømme og planer i virkeligheden.

Rigtig god fornøjelse ønskes du af teamet bag Go Creative.