Preloader

Forældre


Go Creative er udviklet af foreningen Barndrømmen, som du kan læse mere om under
Om Go Creative. Go Creative er et kreativt koncept, der ønsker, at børn og unge uanset baggrund får mulighed for og mod til at drømme – også store drømme - og får mod og kompetencer til at udføre drømme og planer i virkeligheden. I skoleåret 2017/2018 er Go Creative udviklet til alle børn og unge fra 0. – 10. klasse på danske folkeskoler, friskoler, privatskoler og efterskoler. 

Konceptet har to spor

Et kortere forløb, Drøm og tegn, hvor børnene i kreativ form udtrykker og deler deres drømme. Dette forløb munder ud i, at billeder af udtrykkene bliver vist i Go Creatives webgalleri samt indgår i et storstilet event i en større by i Danmark den 20. november på FN Børnekonventionens fødselsdag. Du kan finde billeder under Galleri.

Et længere forløb, Gør drøm til handling, som består af moduler indenfor kreativitet, innovation og entreprenørskab. Her er fokus på at handle på sine drømme. Læreren udvælger en handleopgave, som klassen løser i fællesskab. Læreren styrer processen, hvor der undersøges, findes på, drømmes, udvælges, planlægges, udføres og evalueres. Efter udførte handleopgaver vil børn og unge derfor have opfyldt læringsmål både inden for kreativitet, innovation og entreprenørskab og Fælles Mål.

Det er forskelligt, om klasserne deltager i et eller begge forløb, men vi opfordrer lærerne til at give adgang til begge forløb.