Preloader

Om Barndrømmen


Barndrømmen er en forening, der arbejder for, at alle børn uanset social, økonomisk og geografisk baggrund, skal have adgang til og berøring med de kunstneriske fagområder i hverdagen. Kunst og kultur giver den umiddelbare udfordring og refleksion, der er vigtig for at styrke børns trivsel, indlæringslyst, kreativitet og innovationsevne på længere sigt. Derfor tager Barndrømmen udgangspunkt i kunstens forskellige fagområder som redskaber til at føre børn ind i et univers, hvor de får rum til at udfordre og udfolde deres sanser, intuition og refleksionsevner. Barndrømmen arrangerer en lang række kulturrige tiltag og aktiviteter i samarbejde med anerkendte kunstnere, kulturinstitutioner og frivillige hjælpere i Danmark.

Barndrømmen er stiftet af Dorthe Foged og har, siden foreningens etablering, haft succes med flere større kunst- og kulturaktiviteter. Vi oplever, at de tiltag som Barndrømmen etablerer, er med til at sætte fokus på, hvad de kreative og kunstneriske fagområder kan gøre for at styrke børn.

Med vores seneste tiltag, Go Creative, inviterer Barndrømmen alle folkeskoler, friskoler, privatskoler og efterskoler i Danmark til at deltage i et kreativt og fagligt forløb, som gerne skal bidrage til at udvikle børn og unge som hele og selvstændige individer, der tør drømme og handle på deres drøm.